A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép

Mangalica Mennyország - Klauzál Csarnok étterem

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

  • La Paella
    Erzsébet körút 48, Budapest VII, Budapest
Továbbiak mutatása

Információ Mangalica Mennyország - Klauzál Csarnok étterem

A Mangalica Mennyország, Magyarország egyetlen származás igazolt mangalica termékeket kínáló húsboltja, mely a felújított Klauzál téri Vásárcsarnokban kap helyet.


Kínálatában megtalálható a szeletben és egészben kapható tőkehúsok és belsőségek szinte teljes választéka. A csontos-szalonnás, szeletelt karajon át, a sertés szűzön keresztül, a szárított sonkáig, vagy éppen húskészítmények – disznósajt, májkrém, juhbélbe töltött mangalica virsli – mellett a hagyományos szárazáru, kolbász, szalámi. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva