A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

8 fénykép
Térképen

Információ Mango Restaurant & Cafe

A lellei hajóállomástól pár percre található Mango nagyon korrekt bisztró konyhájával felírta magát a környék gasztrotérképére. A Balaton környékéről és tengerről érkező halak kellemes meglepetésénél már csak az a sztori jobb, hogy a Mango tulajdonosa indította be az első pizzázót Balatonlellén még a rendszerváltás környékén. Ennek megfelelően az étlapról most sem maradhatnak le az olaszos ételek, de találtok magyaros fogásokat, sőt, még távol-keleti ételekkel is feldobják a kínálatot. A belső tér inkább emlékeztet egy menő nagybácsi nappalijára LCD tévével, kandallóval és könyvespolccal, mint egy átlagos balatoni étteremre, ráadásul a középen található zongora sem csak egy dekorációs elem, amivel a képzeletbeli, középkorúan is fiatalos rokon fel akar vágni a vendégek előtt: a Mangóban gyakran zenészek is beugranak mögé, hogy lendítsenek egy nagyot az estén.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő