A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

6 fénykép
Térképen

Információ Marcipán Múzeum és Cukrászda

"Pont szemben van a Festetics-kastély tornyával" - így magyarázták el nekünk, hol kell lemenni a kastély melletti utcában a Marcipán Múzeumhoz. Keszthely csendes, kertvárosi részén található a múzeum, ahol Simonfai Jenő és felesége, Ágnes munkáit állították ki, megspékelve a külföldi és neves vendégek hálálkodó üzeneteivel. Megnézhetjük itt a kastély pontos mását, de húsvéti és karácsonyi tárlókat is berendeztek marcipánnal és esküvői tortakolosszusokkal. Ha végigmentünk a 20 vitrinen és közel 100 remekművön, falatozhatunk egyet a cukrászda habos és nagyon édes termékei közül. A kávéikat is érdemes megkóstolni.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő