A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

8 fénykép
Térképen

Információ MÁRGA Bisztró Csopak

A Balaton egyik legszebb terasza, napsütés, nyugalom, csopaki olaszrizling és helyi alapanyagokra építkező, szerethető konyha. A csopaki hegyoldalban álló nádfedeles ház tornáccal pont olyan, mintha egy Móricz-regényből lépett volna elő. Ez a Balaton környékén nem lenne nagy újság, itt a főépület melletti lapostetős étterem az elég komoly újság. A birtokhoz hasonlóan az éttermet is Szent Donátnak hívták, de 2015 tavaszán új üzletvezetővel együtt új név és új étlap is érkezett.


A vérfrissítés a fővárosi MÁK Bistróból jött Deli János személyében azért, hogy olyan újhullámosan laza magyaros fogásokkal töltse fel az étlapot, mint a medvehagyma krémleves tanyasi tojással. Az árak és a Párizsnál is több misét megérő kilátás maradt, a Szent Donát Birtok borai szintén, nem véletlen, hogy a név is arra a márga nevű kőzetre utal, aminek sokat köszönhet a csopaki borvidék. Az átlagnál magasabb árkategória itt a felesleges sznobériát nem tartalmazza, csak a környékbeli termelők alapanyagaira épített igényes konyhát.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő