Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

7 fotók
A térképen

Információ Margaréta Étterem

Éttermünk Balatonberény községben épült közel 20 éve. Az üzlet családi vállalkozás, mely egy kicsike üzletbõl a szemközt lévõ Roberto pizzériából nõtte ki magát . Köszönet érte visszatérõ és új vendégeinknek. Ételeink között megtalálható a magyar konyha néhány finomsága és a Balaton finom falatai. Ételeink elõállításához a magyar agrárium terméseit és alapanyagait használjuk. Amennyiben van kedvenc nótája, úgy zenészeink szívbõl eljátszák önöknek. Éttermünkben hetente több alkalommal is hallhatók. Kis községünkben üzemel a Balaton legnagyobb naturista strandja és campingje, ha valaki a természetességnek hódol. Árainkat megpróbáltuk az Önök pénztárcájához igazítani. Reméljük oldalunk megnyerte tetszését ahol nem csak minket de közelünkben található nyaralóházakat is megtalál és bérelhet. Kérjük látogasson el hozzánk, hogy személyesen is meggyõzõdhessen a táj szépségérõl, a magyar konyha sokszínuségérõl és a szíves vendéglátásról.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás