Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók
Lövőház utca 17, Budapest II, Budapest
· Most nyitva (11:00 - 23:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

  • Iron Bar
    Szent István körút 9., Budapest V, Budapest
További mutatása

Információ Márkus Vendéglő

Családias hangulatú étterem, mely töretlen népszerűséggel várja kedves vendégeit, immár több, mint harminc éve. Először a Márkus Vendéglő 1980 táján nyitott, ugyan akkor még jóval kisebb volt, de hódított finom ízeivel és barátságos áraival.

Az étteremben jó minőségű, friss, hazai alapanyagokat használnak az ételekhez. Az étlapban megtalálhatók klasszikus magyaros fogások házias ízesítéssel és számos étel egzotikusabb tájakról, merészebb fűszerezéssel. Fiatalok és idősek is találnak kedvükre valót. A különteremben kis csoportokat tudnak fogadni és zártkörű rendezvénynek helyet adni huszonegy-néhány főig. Tavasztól őszig nyitott terasz is a vendégek rendelkezésére áll. A terasz hőség esetén klimatizált, csakúgy, mint a belső helyiségek.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva