A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

A pandemiás helyzet miatt bevezetett korlátozásokat követően, jelenleg Magyarországon az éttermek zárva tartanak, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

6 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

  • Iron Bar
    Szent István körút 9., Budapest V, Budapest
Továbbiak mutatása

Információ Márkus Vendéglő

Családias hangulatú étterem, mely töretlen népszerűséggel várja kedves vendégeit, immár több, mint harminc éve. Először a Márkus Vendéglő 1980 táján nyitott, ugyan akkor még jóval kisebb volt, de hódított finom ízeivel és barátságos áraival.

Az étteremben jó minőségű, friss, hazai alapanyagokat használnak az ételekhez. Az étlapban megtalálhatók klasszikus magyaros fogások házias ízesítéssel és számos étel egzotikusabb tájakról, merészebb fűszerezéssel. Fiatalok és idősek is találnak kedvükre valót. A különteremben kis csoportokat tudnak fogadni és zártkörű rendezvénynek helyet adni huszonegy-néhány főig. Tavasztól őszig nyitott terasz is a vendégek rendelkezésére áll. A terasz hőség esetén klimatizált, csakúgy, mint a belső helyiségek.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva