A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép
Üzemen kívül

Sajnáljuk, de az étterem megszűnt. Fedezzen fel hasonló éttermeket a környéken.

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Marumoto étterem

A Marumoto talán a legautentikusabb japán teaház és bolt, amit Budapesten találhatunk. Az itallapon hagyományos és újragondolt teakülönlegességekkel találkozhatunk, amik közül a klasszikus verziókat kérhetjük kancsós, illetve csészés változatban is. A különlegesebb tea kreálmányokat is érdemes kipróbálni, példának okáért a zöld teás cappuccinót. Az italok mellé ajánlott valamilyen - nagyrészt szintén zöld teás - nassolnivalót fogyasztani, esetleg elvitelre kérni egy szezámmagos macaront. Bár a Marumoto leginkább egyedülálló teáiról híres, az üzlethelyiségben helyet kapott egy aprócska bolt is, ahol különböző teakeverékeket, porcelánkészleteket, tradicionális uzsonnás dobozokat és egyéb csecsebecséket is vásárolhatunk. Az enteriőr és a hangulat kellőképpen visszafogott és letisztult, így nagyszerűen tükrözi a japán egyszerűséget és eleganciát.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő