A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 15.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

10 fénykép
Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Mátka Budapest

Bemutatkozó szöveg

A Mátka egy olyan nagyvárosi kisvendéglő, ahol szeretettel és könnyedén mutatjuk meg, mit is jelent számunkra az, hogy magyaros. Egy kedves és nyitott hely, ahova beülhetsz egyedül vagy társasággal egy vasárnapi ebédre, a hét bármelyik napján. Ahol szívesen üldögélsz akár órákon át, bármikor amikor egy ízletes fogásra, pár pohár finom borra vagy épp egy ütős koktélra vágysz.


Gasztronómia

A Mátka egy olyan újhullámos magyar étterem, ahol ismeretlen ismerősök várnak rád: a mai ízléshez igazított, újszerű magyar konyha izgalmas ízei. Turistaként megtalálod a hagyományos magyar fogásokat, itt élőként pedig a gyerekkori kedvenceidet – de nem pont úgy ahogy a nagymamád készítette. Az ételek és italok ismerős hangulatot és ízeket idéznek fel, egy kis csavarral, mai technológiával elkészítve, merészebben, frissebben és könnyebben.


Kultúra

A Mátka része a kultúránknak, tovább építi a hagyományainkat és újakat hoz létre. Nálunk nem csak a tányérodon találkozol a népi hagyományokból táplálkozó, mégis urbánus és kortárs elemekkel, de a berendezésben is. Egy otthonosan eklektikus, felismerhetően magyaros, mégis modern környezetet hoztunk létre, olyan iparművészek segítségével, akik hasonlóan látják a világot. A magyar designerek munkái – mint például Hitka Viktória porcelánokra festett kedves üzenetei – mellett felbukkanhat a nagyi komódja, vázája vagy egy sarokban megbújó porcelán őzike.


Lezárás

Mi egy olyan befogadó közösségi helynek képzeljük el a Mátkát, ami egyszerre sokszínű és nyitott, mint a nagyváros, mégis meghitt és kedves, mint egy vidéki kisvendéglő. Ahol figyelemmel és szeretettel fordulunk feléd, bárki is vagy, bármikor is érkezel.


Legyen számodra is törzshely, ahova rendszeresen visszatérsz.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva