A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép
Térképen

Információ Mauro Ristorante Pizzeria

Hogy Mauro Tenebruso, „az olasz” miért döntött úgy, hogy a „Zimmer frei”-korszak végén a Balaton partjára, Zamárdiba költözik, és olasz éttermet nyit, még nem derítettük ki, de az biztos, hogy bejött neki a mutatvány. A Mauro Ristorante a déli part egyik legnépszerűbb étterme, nyáron sorban állás van a bejáratánál, a pincérek pedig rohanva tálalnak és szednek le.


Megoszlanak a vélemények, hogy a Mauro zseniális olasz étterem-e, vagy túljátszott olasz cirkusz. Az biztos, hogy Mauro az olaszság összes látványelemét bezsúfolta az étterembe, a pincérek pedig hangosan kórusban kiabálva köszöntenek és búcsúztatnak mindenkit. A konyha korrekt, de nem okozott különleges Itália-élményt. A Mauroban nem csak enni, hanem vásárolni is lehet mindenféle olasz ételeket, ha valaki inkább a nyaralóban sütné meg a „Tenger gyümölcsei” pizzát. Mauro neve alatt szállásokat is találsz Zamárdiban.

További mutatása

Legújabb értékelések

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva