Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

8 fotók
A térképen

Információ Maurus Étterem és Borbár

2015 június 13-án a Maurus Borászat megnyitotta éttermét Balatonfüreden az Aranyhíd sétány és Kagyló köz sarkán - a Kisfaludy és az Eszterházy Strand között létesülő új városrészben, ahol hangulatosan berendezett, különleges, teraszos környezet várja vendégeinket.

Olasz ételek tésztáját kizárólag helyben készítik, és a legmodernebb konyhatechnológiai eszközöket használják. Alapanyagokat a szezonális idénynek megfelelően a lehető legközelebbi kistermelőktől szerezik be, a különleges fogáshoz külföldi beszállítókat használnak.


A borkínálatban kizárólag magas színvonalat képviselő magyar borok szerepelnek. Kiválasztásukra komoly figyelmet fordítanak, az étteremben bátran kérje ki a véleményüket, és nem fog csalódni!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás