Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

5 fotók

Meataly Hentes & Grillbár étterem

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

  • Iron Bar
    Szent István körút 9., Budapest V, Budapest
További mutatása

Információ Meataly Hentes & Grillbár étterem

A Meataly Hentes és Grillbár olasz sonkát és prémium minőségű marhát, borjút vagy bárányt kinál vendégeinek a Bajcsy-Zsilinszky úton. A nagykereskedésnek indult hely hamar átalakult igazi street food üzletté, melynek fő specialitása a meglehetősen nehezen beszerezhető Chianina marhából készült érlelt marhahúsos T-bone steak, amelyből hatalmas, a Kincs, ami nincs című Spencer–Hill-klasszikusban látott vízilóbeefsteakhez hasonló méretű, 1,5 kilós adagot is kérhetsz. Ha kevesebbel is beéred, ebben az esetben az olasz házi sonkából készült szendvicseket próbáld ki, vagy ha könnyedebb falatokra vágysz, a bivalymozzarellából összedobott capresét. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva