Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók
Meder u. 8, Budapest XIII, Budapest
· Jelenleg zárva (08:00 - 23:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Melba Étterem

A Melba a város zajától távol, varázslatos környezetben várja azokat a kedves vendégeket, akik az ízek és élmények egyedi kombinációjára vágynak. Az étteremben új értelmet nyer a "hangulatos vacsora" kifejezés, melyet csak megtapasztalni lehet, leírni nem. Legyen szó akár családi eseményről, baráti beszélgetésről vagy céges összejövetelről, a Melba exkluzivitásában és minőségében is kielégíti a magas szintű igényeket.

A Melba Étterem és a Prestige Kikötő olyan ajánlattal várja hajóval érkező vendégeit, mellyel a hajózás gondtalanabbá, kényelmesebbé és kellemesebb élménnyé tehető.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás