A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

6 fénykép
Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Melba Étterem

A Melba a város zajától távol, varázslatos környezetben várja azokat a kedves vendégeket, akik az ízek és élmények egyedi kombinációjára vágynak. Az étteremben új értelmet nyer a "hangulatos vacsora" kifejezés, melyet csak megtapasztalni lehet, leírni nem. Legyen szó akár családi eseményről, baráti beszélgetésről vagy céges összejövetelről, a Melba exkluzivitásában és minőségében is kielégíti a magas szintű igényeket.

A Melba Étterem és a Prestige Kikötő olyan ajánlattal várja hajóval érkező vendégeit, mellyel a hajózás gondtalanabbá, kényelmesebbé és kellemesebb élménnyé tehető.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő