Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fotók

Menza Étterem és Kávézó

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Menza Étterem és Kávézó

A Menza egy olyan hely, ahol nemcsak a teraszon lehet sütkérezve kávézni, hanem jót is lehet enni, mindezt félúton a café-restaurantok és a hagyományos pesti presszók hangulata között. Maga a név és az étterem belső környezete is a múltat idézi.

A közösségi étkeztetést is idézi az étterem és a mindennapi robotból kiugró vendégeket a kéthetente változó ebédmenü várja.

Az étterem kínálatában van szörp és búzasör, borjúpaprikás és mangós kacsamell, tojásos galuska és vörös tonhal saláta, s a vendégek körében megtalálható a joviális nyugdíjas és a felkapott színész, a borozgató úri hölgy és a megfáradt turista, öltönyös, szoknyás és farmeros.További mutatása

Legújabb értékelések

Összesített:
  • Étel:
    3
  • Szolgáltatás:
    3
  • Környezet:
    3

One of those restaurants where the decor of the food is more important than the actual taste. Unfortunately, this makes the place quite ordinary, besides that even from the outside it looks fabulous and classy. Maybe it shall live up to it’s potential one day. I have my fingers crossed for sure.

markszilagyi
Ajánlott éttermek
Hasznos értékelés?
Igen
(0)

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva