Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fotók
Országház utca 8, Budapest I, Budapest
· Jelenleg zárva (10:00 - 22:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Mézeskalács Kávézó

Mézeskalács kávézó 2007 nyarán nyitotta meg kapuit a Budai Várban. Évtizedekig Mézeskalács Bolt volt itt, ezért az értékeket mentve viszi tovább a nevet és a hagyományokat, családias kávézó létrehozásával, amely az otthon melegét idézi, és az ide betérő vendég úgy érzi magát, mintha hazatért volna.


Mézeskalács Cafe is located in Buda Castle and was opened in summer, 2007. Earlier the Cafe was operating for decades as a shop of different gingerbread figures. The aim was to keep its original spirit and traditional name and to establish a family feeling Cafe which reminds its guests for the warmth of their home.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás