A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

8 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ MI A KŐ étterem

A Mi a kő-t, más néven a Káli-medencei borok házát Trombitás Tamás képzőművészből lett borász álmodta meg és nyitotta 2013 nyarának végén. Az étterem a Káli-medence főutcájában található Köveskálon, és egész éves nyitva tartással üzemel.


A hely étterem és borbolt egyben. Megtalálhatóak benne a környék borai: Pálffy, Liszkay, Ódor, Kőróka, Scheller, Fodorvin, KáliKövek, Kaal Villa és persze a Trombitás Borház palackjai. Utóbbi számára végre megoldódott a nagy társaságok kóstoltatásának kérdése is: ezentúl természetesen itt zajlanak majd a borestek. Emellett a barátok borai is megtalálhatóak a polcokon, így egészül ki a kínálat déli parti tételekkel vagy akár tokaji borokkal.


Az étlap rövid, egyoldalas, havonta tervezik váltani az aktuális alapanyagoknak megfelelően. Így lesz székelykáposzta a kora őszi töltött paprikából, vagy így jönnek majd be késő ősszel a vadakból készült ételek, és így tovább. Az étlap mellé táblás ajánlat is dukál, ha van valami hirtelen jött ötlet vagy alapanyag. A Mi a kő hangulata egyszerű és otthonos: fa székek és asztalok, kandalló, csipketerítők, felújított fa bútorok, a falakon Tamás képzőművész barátainak munkái.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő