A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

6 fénykép
Térképen

Információ Mini Bar

Debrecenben, a Halközben egy üde színfoltot képvisel a Mini Bar. Különleges minőségű kávékülönlegességeket kínálnak a Black Sheep-nek köszönhetően, megfelelve a mai kávé-trendeknek.


Borkínálatuk folyamatos frissüléséről a Bortársaság gondoskodik, így a legújabb, szezonális magyar, illetve külföldi borokat kóstolhatjuk meg.


Debrecenben egyedülálló módon a whisky kedvelők is igazi különlegességeket találnak itt. A legjobb minőségű skót single malt vagy blended, az irish, az amerikai, a japán blended is megtalálható.


Ezeken kívül többféle premium vodka számtalan érlelt rum is megtalálható a kínálatban, a már megszokott alapkészleten kívül.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő