Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

6 fotók
A térképen

Információ Mini Bar

Debrecenben, a Halközben egy üde színfoltot képvisel a Mini Bar. Különleges minőségű kávékülönlegességeket kínálnak a Black Sheep-nek köszönhetően, megfelelve a mai kávé-trendeknek.


Borkínálatuk folyamatos frissüléséről a Bortársaság gondoskodik, így a legújabb, szezonális magyar, illetve külföldi borokat kóstolhatjuk meg.


Debrecenben egyedülálló módon a whisky kedvelők is igazi különlegességeket találnak itt. A legjobb minőségű skót single malt vagy blended, az irish, az amerikai, a japán blended is megtalálható.


Ezeken kívül többféle premium vodka számtalan érlelt rum is megtalálható a kínálatban, a már megszokott alapkészleten kívül.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás