A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

6 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Momotaro Ramen étterem

Japán neve ellenére a Momotaro inkább egy büféstílusú kínai étterem, ahol a jiaozitól kezdve a gőzölt húsos gombócig szinte bármit megtalálunk, ha épp távol-keleti ízekre vágyunk. Ingyen zöld teával kezdhetünk minden itt folytatott étkezést, a menün pedig néhány fogás fotóját is szemügyre vehetjük, ha névről nem is, de legalább fotó alapján fogalmunk legyen arról, hogy milyen ételt kértünk ki éppen. A Momotaro leginkább különféle ramenjeiről híres, amik ugyan kiadósak és finomak, de az autentikus ramentől eltávolodva inkább magyaros ízeket követnek. Ez viszont ne tántorítson el senkit attól, hogy betérjen egy bőséges tál levesre vagy sült tésztára, hisz az étterem kiváló minőségű, válogatott hozzávalókból készíti ételeit. Bár a hely dizánja a legkisebb mértékben sem közelíti meg egy klasszikus kínai étteremét (kerüljük a szemkontaktust a falról lógó vaddisznófejjel), a Momotaro kellemes ebéd-, illetve vacsorahelyszín lehet bárki számára, aki vonzódik a távol-keleti ízekhez.

Despite its Japanese name, Momotaro is a buffetstyle Chinese restaurant, where we can eat anything from jiaozi to streamed pork dumplings if we crave some far-eastern flavors. We can start every meal here with a free pot of green tea, and on the surprisingly modern menu, some photos give us an idea of what we just ordered. Momotaro is mainly known for its various ramens, which are hearty and delicious, but are quite far away from the authentic ramen, and rather adjust to Hungarian tastes. This, however, should not discourage anyone from enjoying a generous bowl of soup or fried noodles, because nevertheless, the restaurant prepares its meals with high quality, selected ingredients. Although the design could not be more alien from traditional Chinese buffets (avoid eye contact with the stuffed wild boar head on the wall), Momotaro is still worth a visit for those who prefer far-eastern flavors.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő