Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók
Szív u. 32, Budapest VI, Budapest
· Most nyitva (12:00 - 22:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Monarchia Kert

A Monarchia Kert az a hely szeretne lenni minden vendége számára, amit az otthon és a kiváló konyhájú éttermek elegye jelent. Kevés dolog van a földön mit a szükség és az élvezet jellemez egyszerre. Hideg ételek, gyöngyöző levesek, sistergő, forró főtételek és a legvégén a cukor varázslata. Színes képekben felsejlenek a vágyak képzeletünkben, amik aztán egy ízzel és illattal rendelkező valósággá lényegülnek. Tányéron érkező valósággá. Már kívül reked a külvilág. Hiszen enni jöttünk, átélni egy időutazást átívelve 100 éven és a történelem útjain. Mindezt egy asztal körül ülve.

Itt semmi sem számít, csak az ízek, amik mesélnek múltról és jelenről. Mesélnek harmóniáról, szerelemről, érzékek birodalmáról.

Ez a Monarchia Kert varázsa.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva