A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fénykép
Az étterem nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintsen meg hasonló éttermeket, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Mundum Café

A Mundum Café az a hely ahol ébredezhetsz a reggeli kávé mellett, ahol napközben finom ebéddel várunk, nyitott és kedves társaságban múlathatod az időt némi gasztronómia update mellett, és már kora délutántól készülhetsz a haverokkal az esti bulira.


A névadó Contra Mundum rendezvények hangzását követő elektronikus zenei irány gondoskodik, de rendszeresen helyet kapnak a élőzenés minikoncertek és zongoraestek, bor-kávé és teakóstolók is.


Bisztró jellegű ételeink között a magyaros és nemzetközi konyha is megjelenik. Elkészítésükben a házias ízvilág, a modern konyhával ötvöződik. Hetente változó menüsorral, könnyű reggelikkel, shakekkel, turmixokkal, belga gofrival, illetve paninikkel várjuk kedves Vendégeinket.


Mindezt finomabb kávék és teák kíséretében tálaljuk fel. Az itallap elmaradhatatlan részét képezi széles minőségi borkínálatunk is. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő