A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Na'Pasta Bistro

Egy kis Nápoly a város szívében! 

Célunk, hogy mindenki megismerje az igazi olasz ízeket, és azt az életérzést amit ez a fantasztikus ország sugároz. Innen adódik az étterem megnevezése is, „Una pasta”, „egy tésztát szeretnék”. Chef Alessandro Smanio vezetésével minden fogásban ez a filozófia köszön vissza! Válogass különböző házi tésztáink közül (Casarecce, Tagliatelle, Spaghetti, Maccheroni), vagy kérd az eredeti olasz La fabrica della pasta gragnano kézműves tésztáink egyikét. (Spaghetti al Mandolini, Elico Pene, Colone Pompei, Mafaldine). Természetesen a glutént elhagyó vendégeinkre is gondoltunk, hiszen a legtöbb tésztánkat ilyen módon is el tudjuk készíteni. Házi pizzáinkat pedig választhatod fekete kamut liszttel is. Éttermünk kedvez a borkedvelőknek. Több fajta olasz és jól ismert magyar pincészetek borai közül lehet válogatni. Habzó bárunk pedig gondosan összeválogatott repertoárral vár minden kedves vendéget. Franciacorta, Champagne és Cava, hogy csak egy párat említsünk. 

Találkozzunk az Október 6. utca 26. szám alatt! 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő