Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

5 fotók

Nagyi kifőzdéje étterem

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

    • Kivel megy / Alkalom
    • Ebéd
A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Nagyi kifőzdéje étterem

Az étel és a hangulat éppen olyan, mint ha a vidéken élő nagymamánkhoz mennénk családi vendégségbe. Feledhetetlen Falusi élményeinkből, a nagymamánál töltött nyári vakációkból sok mindenre emlékszünk szívesen, de a csirkepaprikás, a tejfölös uborkasaláta, a málnaszörp és az almás lepény ízét és élményét máig mindenhol keressük. Bármennyire is szeretnénk, nem tölthetünk minden vasárnapot velük, a nagyszülőkkel. a nagy asztal körül. Az ízre viszont szükségünk van, ezért kénytelenek vagyunk máshol keresni (vagy a fővárosban megtalálni) a gyerekkori élményt, amelyet úgyis egész felnőttkorunkban keresni fogunk majd.

A Nagyi kifőzdéjében mindennek lelke van, a szekrénynek, a rajta elhelyezett nippeknek. a családi Fotóknak a falon, ha ő főz, mindenki mosolyogva távozik a Frankel Leó utcából.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva