A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

    • Kivel megy / Alkalom
    • Ebéd
Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Nagyi kifőzdéje étterem

Az étel és a hangulat éppen olyan, mint ha a vidéken élő nagymamánkhoz mennénk családi vendégségbe. Feledhetetlen Falusi élményeinkből, a nagymamánál töltött nyári vakációkból sok mindenre emlékszünk szívesen, de a csirkepaprikás, a tejfölös uborkasaláta, a málnaszörp és az almás lepény ízét és élményét máig mindenhol keressük. Bármennyire is szeretnénk, nem tölthetünk minden vasárnapot velük, a nagyszülőkkel. a nagy asztal körül. Az ízre viszont szükségünk van, ezért kénytelenek vagyunk máshol keresni (vagy a fővárosban megtalálni) a gyerekkori élményt, amelyet úgyis egész felnőttkorunkban keresni fogunk majd.

A Nagyi kifőzdéjében mindennek lelke van, a szekrénynek, a rajta elhelyezett nippeknek. a családi Fotóknak a falon, ha ő főz, mindenki mosolyogva távozik a Frankel Leó utcából.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő