A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

A pandemiás helyzet miatt bevezetett korlátozásokat követően, jelenleg Magyarországon az éttermek zárva tartanak, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

    • Kivel megy / Alkalom
    • Ebéd
Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Nagyi kifőzdéje étterem

Az étel és a hangulat éppen olyan, mint ha a vidéken élő nagymamánkhoz mennénk családi vendégségbe. Feledhetetlen Falusi élményeinkből, a nagymamánál töltött nyári vakációkból sok mindenre emlékszünk szívesen, de a csirkepaprikás, a tejfölös uborkasaláta, a málnaszörp és az almás lepény ízét és élményét máig mindenhol keressük. Bármennyire is szeretnénk, nem tölthetünk minden vasárnapot velük, a nagyszülőkkel. a nagy asztal körül. Az ízre viszont szükségünk van, ezért kénytelenek vagyunk máshol keresni (vagy a fővárosban megtalálni) a gyerekkori élményt, amelyet úgyis egész felnőttkorunkban keresni fogunk majd.

A Nagyi kifőzdéjében mindennek lelke van, a szekrénynek, a rajta elhelyezett nippeknek. a családi Fotóknak a falon, ha ő főz, mindenki mosolyogva távozik a Frankel Leó utcából.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő