A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fénykép

Napfényes Étterem és Pizzéria

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Napfényes Étterem és Pizzéria

A VII. kerületben, egy hangulatos régi bérház pincéjében alakították ki ezt az elbűvölő vegán éttermet, valamint a hozzá kapcsolódó – többek között – növényi sajtokat és húspótló finomságokat árusító kis üzletet. A több, mint 10 éve nagy sikerrel üzemelő étterem ízletes hús-, tojás- és tejtermékmentes fogásokat kínál mindazoknak, akik meghitt, barátságos környezetben szeretnék elkölteni az ebédjüket vagy vacsorájukat. A Napfényes Falatozó napi ajánlatokkal, számtalan pizzával, falafellel, frissensültekkel és salátabárral várja a látogatókat. Biztosak lehetünk benne, hogy a tojás és tejtermék felhasználása nélkül készült sütemények és torták nemcsak a vegán vagy laktózintoleranciával küzdő vendégeket varázsolják el, hanem mindenkit, aki édes ízekre vágyik. Az étteremből kifelé menet üdvözöld a séfet a tálalóablakon keresztül, és érezd, hogy te is tagja lettél a vegánok világméretű családjának!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva