A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 1.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Nápolyi Kisvendéglő

Dél-Balaton legszebb magas parti részén Balatonföldvár szélén találhatók az étterem, pizzéria. Az étterem teraszáról a leggyönyörűbb panoráma tárul vendégeink elé. Rendkívül előnyes nagy családos vendégek részére is, óriási természetvédett terület vesz bennünket körül, amely alkalmas mind gyerekek, mind pedig sárkányeregetés és modellező repülő sportot kedvelőknek. Az autópályáról három percre, a Balatonszárszói lejárónál Balatonföldvár felé haladva a benzinkúttal szemben található az éttermünk. Én a vendéglő tulajdonosa Antonio Positano 20 éve jöttem Olaszország déli részéről Nápolyból, és feleségem segítségével igyekszünk vendégeinknek az Olasz konyha változatos íz világát megmutatni. A hozzánk betérő kedves vendégeinket mediterrán környezetben eredeti olasz ételekkel és borokkal várjuk!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva