Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók
Zákonyi Ferenc utca, Balatonfüred
· Most nyitva (12:00 - 22:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Nem Kacsa étterem

A balatonfüredi sétánytól néhány méterre, a vitorláskikötő bejáratánál találjuk a modern berendezésű, hatalmas terasszal rendelkező éttermet. A konyháért a szintén füredi, bizarr párosításairól és remek ízeiről híres Sparhelt Bisztró csapata felel. A Takács Lajos és Elek Balázs neve által fémjelzett konyhán a cél, hogy rövid időn belül minden alapanyag – amit csak meg lehet termelni – valóban helyből, egészen pontosan a saját tulajdonban lévő barnagi birtokról érkezzen. Előételként érdemes kipróbálni a kacsanyelvet, a válogatott olívabogyókat vagy a házi kenyér olívaolajjal, ami bor mellé is kitűnő. A főételek között a kacsa fontos szerepet kap, más szárnyasokat, marhát és halakat is bátran választhatunk, de egy klasszikus, helyben gyúrt olasz tésztával sem tévedhetünk. Mindehhez környékbeli borok, kellemes környezet és a kikötő látványa.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva