Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

4 fotók

Nevada Étterem és Pizzéria

Az étterem házhoz szállítást vagy elviteles ételrendelést vállal

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Nevada Étterem és Pizzéria

Exkluzív környezet, fenséges ízek és új kollektíva várja az ide érkezőket!
Korán kelő vendégek hétköznap nyolc órától barátságos környezetben reggelizhetnek, hogy jobban induljon a napjuk, majd ebédidőben bőséges menükínálattal, mellé egyedi recept alapján, helyben készült kemencés kenyérrel várják a vendégeket a hét minden napján! 11 órától a’ la carte ételek hatalmas választéka áll a vendégek rendelkezésére, melyben megtalálható a magyar konyha rejtelmei mellett a nemzetközi ételek varázslatos világa. Saját készítésű, egyedi receptúrájú pizza több mint ötven féle feltét variációval, valamint saját ötlet alapján, bármilyen alappal, igény szerint rendelhetőek.Étkezés után desszert, valamint kávékülönlegességekkel, különböző ízesítésű forró csokoládékkal és óriási teaválasztékkal!Az étterem vállalja családi, baráti összejövetelek, osztálytalálkozók lebonyolítását 60 főig, valamint hideg- és frissen sült tálak készítését megrendelésre.További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva