A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ NonLoSo Café & Bar

A 2010-ben megnyílt bisztró és kávézó méltán népszerű a budapesti turisták körében. A széleskörű étel és italválasztékhoz megfizethető árak társulnak. A vendéglátóhely az olasz pörkölésű Pascucci kávékészítmények mestere, ugyanakkor a vendégek körében nagyon keresettek a házi készítésű frissítő szörpjeik, limonádéik, jeges teáik és koktéljaik. A klasszikus bisztró étlappal működő, nemzetközies konyhát hirdető NONLOSO-ban elismert séfek dolgoznak, a felszolgálók észrevétlen professzionalizmussal gyorsan barátságos hangulatot teremtenek. A NONLOSO autentikus hazai ízekkel is kedveskedik a városnézésben megfáradt turistáknak, a magyaros tasting menük és különleges napi ajánlatok megunhatatlanná teszik a belvárosi éttermet. Nyáron állandó sportközvetítések, továbbá igényes élő zene teszi hangulatossá az estéket. A vendégek itt élvezhetik a sétálóutca forgatagát, valamint a Bazilika páratlan látványát egy üveg bor kíséretében a klimatizált teraszon.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő