A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

A pandemiás helyzet miatt bevezetett korlátozásokat követően, jelenleg Magyarországon az éttermek zárva tartanak, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

12 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Normafa Club House

A Normafa Club House mesés környezetben, a budai hegyekben található tréning és fejlesztő központ. Célunk az, hogy 3-4 napos tréningjeink alkalmával egy teljes körű élményt adjunk vendégeinknek a megérkezés pillanatától kezdve a távozás napjáig, valamint hogy aki tőlünk haza megy, egy kicsivel többnek érezze magát, mint mikor ellátogatott hozzánk. 


Vendégeinket szeretnénk megismertetni új hullámú, vegán, egészségtudatos konyhánkkal és szervezetükre gyakorolt pozitív hatásaival. Tanító jelleggel világítunk rá arra, hogy tudatosabban és egészségesebben is lehet étkezni. Kimutatott tény, hogy tréningek alatt a könnyű, egészséges ételek fogyasztásának hatására az emberek jobban tudnak koncentrálni, energikusabbnak érzik magukat és agyuk is fogékonyabb az újdonságok befogadására. Egyfajta lehetőséget biztosítunk arra, hogy vendégeink kipróbáljanak valami újat és maguk döntsék el ez milyen hatással van egészségükre.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő