A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Number One Asian Bistro

A No1 Asian Bistro a budapesti étterem üde színfoltjaként autentikus kínai, vietnámi és koreai fogásokkal várja vendégeit. Az étlapon megtalálhatók az olyan hazai kedvencek, mint a tavaszi tekercs, a hun-tun leves, vagy az illatos, omlós kacsafalatok. Mindemellett olyan különlegességek is helyet kaptak, mint a osztrigaszószos csirkehús vagy a tészta Wen-zhou módra.

Házhoz szállítást is vállalnak és az étteremben különböző események megszervezésére is lebonyolítására is van lehetőség, szeretettel


The No 1 Asian Bistro is a refreshing place on Budapest’s restaurant scene where authentic Asian cuisine is waiting for you! You can find national favorites such as spring rolls, hun-tun soup, or fragrant, crispy duck bites on the menu, as they also offer special meals such as braised chicken in oyster sauce or noodle in Wen-zhou mode.

The restaurant offers home delivery also, as well as organize various events in the restaurant, such as birthday, name day, anniversary or corporate parties.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő