A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 1.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

9 fénykép
Térképen

Információ Nyári Pince étterem

Ha a 71-es út tapolcai elágazásánál a Szent György-hegy felé veszitek az irányt, a hegyre felérve a Tarányi Pince és a Lengyel kápolna közti úton találjátok a Nyári Pincét.

A pince és a hozzá tartozó szőlőbirtok 1978-ban került a Nyári családhoz, azóta már a második generáció gazdálkodik rajta. A korhűen felújított pinceépületben találunk egy 70-80 fő befogadására alkalmas kóstolótermet, de jó idő esetén érdemes a teraszra ülni, ahol a lilaakác árnyékából vizsgálhatjuk messziről a Badacsonyt, miközben Nyáriék olaszrizlingjét, vagy cserszegi fűszeresét kortyolgatjuk.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő