A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ O'baguette Budapest étterem

Az O’Baguette a hagyományos olasz szendvics, a paninot kínálja vendégeinek. Felhasznált alapanyagok Olaszország teljes területéről éreznek, de főleg a toszkán vidékről, hiszen ez a régió híres a finom szalámikról és sajtokról.


Olaszország gazdag a hagyományokban, főleg a gasztronómia terén. A szenvedély az igazán jó panino szendvics iránt először magadban születik meg, majd megtanulod megszeretni azt, hiszen a hagyományos, eredeti olasz panino nem csak „egy panino”, hanem „a panino”! A család Pisaból érkezett, így ez a kikötőváros tanította meg igazán az étel szeretetét! Ahogy Oscar Wilde mondta:

« Ki nem állhatom azokat, akik nem veszik komolyan az ételeket. »O’Baguette offers in Budapest the traditional Italian sandwich, the ‘panino’, full of products from all over Italy, especially from Tuscany, a region famous for salami and cheeses.


Italy is rich in traditions, especially in the area of the kitchen, which offers ample choices for all culinary fields. The passion for good sandwich, for ‘panino’, you born within and learn to love, because it is not a simple “sandwich” the traditional Italian, but it is “the panino”. The family comes from Pisa, a port city and former maritime republic, with an important history behind it and with a fixed point: eating well.

How Oscar Wilde said:

« I hate people who are not serious about meals. It is so shallow of them »


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva