Információ Oliva Bisztró
A bisztró szó orosz eredetű, a büsztro annyit tesz gyorsan. A szó eredete jóllehet orosz, de ennek ellenére étterem kategóriaként mégis leginkább Franciaországban honosodott meg. A francia bisztrók, amelyek gyakran kávézók is egyben, gyors éttermek, ahol az ember bekaphat egy rántottát, salátát, levest vagy sültet.
Az Oliva ragaszkodik a friss, szezonális alapanyagokhoz és kézműves termékekhez. Küldetésének tartja, hogy életben tartsák a környékbeli magyar termelői gazdákat, és bizonyítsák, hogy a helyi, magyar alapanyagok kiváló minőségűek és megállják helyüket egy étterem konyhájában is. A cél, hogy innovatív és kreatív ételeket tegyenek le vendégeink elé, melyek még a legkifinomultabb igényeket is kielégítik, miközben igyekszenek könnyed hangvételű, de ugyanakkor elegáns és laza hely maradni.