Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

11 fotók
A térképen

Információ Oliva Bisztró

 A bisztró szó orosz eredetű, a büsztro annyit tesz gyorsan. A szó eredete jóllehet orosz, de ennek ellenére étterem kategóriaként mégis leginkább Franciaországban honosodott meg. A francia bisztrók, amelyek gyakran kávézók is egyben, gyors éttermek, ahol az ember bekaphat egy rántottát, salátát, levest vagy sültet.

Az Oliva ragaszkodik a friss, szezonális alapanyagokhoz és kézműves termékekhez. Küldetésének tartja, hogy életben tartsák a környékbeli magyar termelői gazdákat, és bizonyítsák, hogy a helyi, magyar alapanyagok kiváló minőségűek és megállják helyüket egy étterem konyhájában is. A cél, hogy innovatív és kreatív ételeket tegyenek le vendégeink elé, melyek még a legkifinomultabb igényeket is kielégítik, miközben igyekszenek könnyed hangvételű, de ugyanakkor elegáns és laza hely maradni.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva