A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

11 fénykép
Térképen

Információ Oliva Bisztró

 A bisztró szó orosz eredetű, a büsztro annyit tesz gyorsan. A szó eredete jóllehet orosz, de ennek ellenére étterem kategóriaként mégis leginkább Franciaországban honosodott meg. A francia bisztrók, amelyek gyakran kávézók is egyben, gyors éttermek, ahol az ember bekaphat egy rántottát, salátát, levest vagy sültet.

Az Oliva ragaszkodik a friss, szezonális alapanyagokhoz és kézműves termékekhez. Küldetésének tartja, hogy életben tartsák a környékbeli magyar termelői gazdákat, és bizonyítsák, hogy a helyi, magyar alapanyagok kiváló minőségűek és megállják helyüket egy étterem konyhájában is. A cél, hogy innovatív és kreatív ételeket tegyenek le vendégeink elé, melyek még a legkifinomultabb igényeket is kielégítik, miközben igyekszenek könnyed hangvételű, de ugyanakkor elegáns és laza hely maradni.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva