Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

4 fotók
Országház u. 10, Budapest I, Budapest
· Most nyitva (11:00 - 22:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Ősbudavár Pizzéria

Ősbudavár Pizzéria gyönyörű történelmi környezetben a Világörökség apró részén, a Budai Vár hangulatos kis utcájában, családias környezetben található, magasan képzett, udvarias személyzettel, nemzetközi konyhával, elsősorban olaszos ízekkel.

Az étlap négy nyelvű, a-la-carte rendszerű. Márciustól novemberig az üzlet előtti teraszon napernyőkkel, hűvös időben hő-gombával várja a vendégeket.


Ősbudavár Pizzeria is located on the top of Buda side in Budapest . There is a small historically part in Budapest, the name is Buda Castel. When you plan to see some ancient monuments, you will easily find the restaurant. at 10. Országhaz street. This Pizzeria is very small with 5 table. They provide mainly Italial cuisine on the menu, htat is written in 4 languages. The crew is well trained, kind and helpful.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva