A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 15.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Ostrom Cafe & Bar

A hangulatos és igényes enteriőrrel, magas színvonallal várja Önt az Ostrom Cafe & Bar Budapest I. kerületében, a Széna tér és a Budai Vár között, a Batthyány utcában. 2011. novemberében nyitotta meg kapuját, teljesen megújult környezetben. Udvarias kiszolgálással otthonosan érezheti magát.


Remek borokkal, kávékülönlegességekkel, exkluzív pálinkával várunk minden kedves vendéget, akár egy üzleti találkozó, mozi előtti és utáni, családi összejövetel, vagy egyszerűen találkozó a barátokkal. Az Ostrom Bár foteléből, a Digi Sport csatornákon HD minőségben szurkolhat kedvenc csapatának, átnézheti az aktuális napilapokat, vagy internetezhet ingyenesen korlátlanul a wifinken keresztül.


38 főig vállalunk egyedi igényekkel különböző rendezvények zártkörű lebonyolítását. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva