A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

10 fénykép
Térképen

Információ Palánta Zöld Ételbár étterem

Ízletes és tápláló fogások, valamint az egyik, ha nem a legegészségesebbnek kikiáltott étrend, a nyers veganizmus szellemében működik Siófokon a Balaton első nyers vegán helye, a Palánta Zöld Ételbár (korábban Az élet étterme). Ebben az állati eredetű hozzávalókat mellőző, nyersen elkészített főételeket, süteményeket és különféle turmixokat kínáló, balatoni viszonylatban is hiánypótló étteremben nem csupán a veganizmushoz ragaszkodókat várják. Az összes étel és ital cukor-, laktóz, illetve gluténmentes. Sőt, a húsokat is fogyasztó, az egészséges, tudatos táplálkozás, de akár az édes sütemények hívei is finom falatokra fognak itt találni. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő