A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

8 fénykép
Térképen

Információ Paletta Bisztró

Bor☆Bár☆Bisztró


A Keszthelyi Yachtkikötőben 2016 áprilisában nyitottuk ki kapuinkat. Különleges miliő, a Bataton, a hajók árbócai és rengeteg zöld ideális helyszín egy a helyi értékeket és hagyományainkat innovatív módon ötvöző bisztró számár. A kikötő hatalmas udvara és a bisztró játékai igazi paradicsom a gyerekeknek is.

A Palettában gondosan válogatott helyi alapanyagokból készült bisztró ételeket kóstolhatsz: különleges Burgereket, Parasz'Tapaszt, vagy például a marhalábszár pörköltünket (balatonfenyvesi Angus Ossobucoból), de nálunk a vasárnapi ebéd éppúgy hagyomány mint otthon! A fogások mellé a BalatoniKÖR legszebb borai közül válogattuk a tételekt.

A Bezerics Dani által megálmodott hely sok embert tud megszólítani. Érdemes betérni hozzánk egy illatos kávéra, vagy desszertre, egy reggelire, vagy finom ebédre, egy különleges hangulatú vízparti vacsorára és akár csak egy esti borozásra. Péntek esténként élőzenével, szombat esténként DJ zenei aláfestéssel, majd hajnalig tartó TetőTerasz partyval várunk titeket. A Palettában kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat és a házi kedvenceket sem kell otthon hagyni.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva