Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fotók
Király utca 53, Budapest VII, Budapest
· Jelenleg zárva (11:00 - 02:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Paneer étterem

Ismersz olyan embert, aki ne szeretné a rántott sajtot? A PANEER újragondolta és megreformálta ezt a közkedvelt ételt. Az étteremben kirántják a cheddar, az ementáli, a camembert sajtokat, de "retro" termékként a jó minőségű trappistát is bundáznak. A hagyományos bolti prézli helyett, speciális panírmorzsákat használnak, amit külön üzemben, a saját receptúra alapján készítenek.

A saját fejlesztésű Rántott sajt burger is helyi különlegesség, amit friss ciabattában, különböző sajtokkal és feltétekkel készítenek. Házilag készült szószok, nem csak a burgerek alapanyagai, de a ropogós hasábburgonyához is remekül passzolnak. Az étlapon megtalálható még a négysajtos tészta, amit több izgalmas sajttal besütve tálalnak és a Oreo-s mascarpone torta is, amitől biztosan elalélsz, ha megkóstolod!

Some description of the English site are currently under construction. Thank you for your understanding!


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás