Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

4 fotók

Pannónia Gasztrohajó étterem

Vigadó tér,, Budapest V, Budapest
· Zárva Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Pannónia Gasztrohajó étterem

PANNÓNIA - A GASZTROHAJÓ

A hajó konyhájában igazi gasztronómiai művészet folyik! Mivel a Pannónia Hajó eredetileg utasszállító hajóként üzemelt. A gasztronómia művésze Ruprecht László - a mangalica és kappan fogásairól már jól ismert – mesterszakács, aki a hagyományos ételeket modern köntösben álmodta újra.

A Pannónia Hajó 2016-ban is a SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) éttermeit látja vendégül, így hónapról hónapra díjnyertes séfek és díjazott fogásaik mutatkoznak be fedélzeten.

THE PANNONIA – THE GASTROSHIP

In the ship's kitchen a real culinary art is going on! Pannonia Ship opearated as a cruise ship originally. The artist of gastronomy is László Ruprecht – who is well-known for his mangalica and capon dishes already – a masterchef who has placed traditional food into a modern gown.

Since spring 2016 Pannonia Ship has hosted the restaurants of SVÉT (Stylish Provincial Restaurants), therefore some award-winning chefs and their dishes are presented on board from month to month.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás