A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fénykép
Térképen

Információ Panoráma Étterem - Hunguest Grandhotel Galya

A Panoráma étterem Magyarország 4 csillagos magaslati szállodájában, a Hunguest Grandhotel Galya****, a 4 évszak élményszállodájában található. Az étterem és a szálloda a Mátra és az ország második legmagasabb csúcsán 957m-en, 5 ha park közepén, hihetetlenül gyönyörű panorámával várja vendégeit. A patinás 1939-ben épített szálloda akkor is és ma is a családok, a túrázók, a természet szerelmeseinek kedvenc szállodája.

Az étterem magyar és a tájjellegű konyha remekeivel és a látványkonyha friss ételkompozícióival várja a vendégeket. Az étteremből gyönyörű kilátás nyílik a természetre, a szálloda ősparkjára és a Mátra hegyvonulataira. Nyáron az étterem teraszról gyönyörködhetnek a tájban ahol igazán különleges és romantikus élmény egy csillagfényes este gyertyafénynél élvezni az éttermi séf gasztronómiai remekeit és koccintani egy pohár fűszeres mátrai borral.

Speciális étrendet tudnak biztosítani a vendégeknek, amennyiben előre jelzik ezt az igényt. (laktóz érzékenység, gluténmentes étrend, diabetikus étrend, vegetáriánus, illetve vegán étrend)

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva