Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

4 fotók
A térképen

Információ Papok Borozója Kisvendéglő

A balatonszőlősi Papok Borozója úgy lesz nagyon jó balatoni csárda, hogy nem is annak hívja magát. Itt csikós ostor, betyár egyenruha és kamu Rózsa Sándor sztorik helyett igazi kemencében sült húsok, saját készítésű kecskesajt és kertből szedett friss fűszerek vannak, ami elsőre legalább annyira meglepő, mint amennyire jót tesz a helynek. A borlapot csak környéki és más balatoni borászok töltik fel, szörpöknél pedig jó eséllyel a Papp-család saját befőzéseit fogjátok kikérni.


Sok gyerekkel érkező szülőknek kifejezetten plusz pont, hogy a kecskesimogató, hinta és homokozó szentháromsága sokkal jobban leköti majd a fiatalabb célközönséget, mint bármelyik kemencés libacomb. A nyugalom faktort pedig az a tény emeli még egy szinttel, hogy 350 méter magasból a balatonszőlősi csúcsforgalom nem létező háttérzajában nézhetünk farkasszemet a déli part völgyhídjával.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás