A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fénykép
Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Pasarét Bisztró

Az 1937-ben épült modern, egyedi, negyed köríves alaprajzú buszvégállomás természetesen már mindannyiunk örömére műemlék, melyet néhány éve renováltak és igyekeztek azt korhű módon helyreállítani. A félkörív Pasaréti út felőli része már régóta vendéglátó ipari egységként funkcionál , elsősorban lokális, a környéken lakó törzsvendégkörrel. A Pasarét Bisztró kialakításával célunk ezen tradíció továbbvitele.Olyan kellemes, otthonos teret szeretnénk teremteni, ahol az ide betérő vendég Barát, ahol fesztelenül és jól érzi magát, miközben kiváló alapanyagokból hagyományos magyar illetve francia bisztróételeket fogyaszt. A nyáron nyitott, télen zárt terasz utánozhatatlan hangulata, az alsó csendes kerthelyiség intimitása mind-mind egyedivé teszik bisztrót. A Szezonális zöldség és gyümölcskínálat , a mindig friss halak és húsok egy változatos, heti szinten megújuló étlap kialakítását teszik lehetővé. Legyen az reggeli , ebéd , vacsora, családi összejövetel,vagy csak egy kávé melletti baráti beszélgetés, örömmel látnak Mindenkit.

További mutatása

Legújabb értékelések

Összesített:
  • Étel:
    5
  • Szolgáltatás:
    5
  • Környezet:
    5

Kubinyi Balazs
Ajánlott éttermek

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő