Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

6 fotók

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

  • Iron Bar
    Szent István körút 9., Budapest V, Budapest
További mutatása

Információ Pasta Bazár étterem

Budapest belvárosának szívében - a Nyugati Pályaudvartól 3 percre - a Podamniczky utcában várja az étterem az olasz tésztaételek után érdeklődőket. Az étlapról válogathat az egyszerűségükben is káprázatos hétköznapi, mediterrán tésztaételektől, a különféle klasszikus pizzákon át, az olasz tésztakülönlegességekig. Az ételeket hamisítatlan toszkán ízvilág jellemzi. A legjobb, kizárólag igazi olasz alapanyagok házasításából készítik őket, már 1996-óta!


Are you interested in Italian pasta dishes? The restaurant would like to welcome you in the heart of downtown Budapest, only a 3 minutes walk from Nyugati railway station. In the menu you can choose from ordinary, everyday mediterrian pasta courses which are simple but dazzling, a selection of classical pizzas, and wide range of pasta specialites. The restauran’s dishes feature unmistakable Tuscan flavour and they prepare their courses only from the blend of genuine Italian ingredients, since 1996!További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva