A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Pata Negra Tapas Bar - BUDA


A Pata Negra spanyolul fekete patát jelent, de átvitt értelemben véve egyfajta minőségi szintet, kategóriát is jelöl, melybe beletartozik minden spanyol unikum, beleértve a sonkát és a bort is.

A Pata Negra Tapas Bár életre hívásának oka egyfajta tisztelgés a spanyol kultúra és gasztronómia előtt. Losits Vilmos és Mókusz Szilveszter - a két tulajdonos - több éves spanyolországi tartózkodásuk alkalmával találkoztak a társasági élet ezen különös formájával, melynek egyszer s mindenkorra elkötelezettjei és szerelmesei lettek. Szenvedélyes kutatásuk és kitartó munkájuk gyümölcseként 2004 őszén megnyitották Magyarország első tapas bárját, melyben minden apró részlet - az ételektől az italokig, a csempétől a szalvétáig - hamisítatlan mediterrán hangulatot idéz. Négy évnyi sikertörténet után, a nagy érdeklődésre való tekintettel, a tulajdonosok 2009-ben megnyitották budai éttermüket is, mely választékában, stílusában megegyezik Kálvin téri elődjével.

Kinek ajánljuk?
Mindenkinek, aki szereti a mediterrán ízeket, a sokszínű, mégis tradicionális alapokra épülő spanyol konyhát, a beszélgetéssel egybekötött falatozás-italozás örömét, a közvetlen spanyolos laza hangulatot, a fesztelen légkört, ahol nem kell viselkedni, akár kézzel is ehet vagy tunkolhat az ember, s nem kell szégyenkeznie az olívaolajjal lecsöpögtetett papírterítő miatt...  


További mutatása

Legújabb értékelések

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva