Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

6 fotók

Pelikán Gátőrház étterem

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Pelikán Gátőrház étterem

A Pelikán Gátőrház a többi étteremtől és szórakozóhelytől távolabb helyezkedik a Kopaszi-gát végén. Ideális helyszín egy nyugodtabb étkezéshez, diszkrétebb beszélgetéshez vagy akár család, baráti összejövetelekhez.

Az étterem légkondicionált belső résszel és kényelmes asztalokkal, a hátsó terasz szinte a Duna fölött helyezkedik el, hangulatos kilátással az öbölre. Az első teraszrészen pedig kisállattal, kerékpárral is kényelmes.

Ha csak egy gyors étkezésre vágysz, szendvicsekből vagy idényjellegű levesekből választhat a betérő.

Ebéd és vacsorakínálat, mely csak megfelelő alapanyagokból és nagy odafigyeléssel készül. Tartalmas levesek, házias készételek, grillezett húsok és gazdag saláták formájában. Különleges igények szerint fitnesz, gluténmentes, laktózmentes és semi-vegetáriánus ételeket is kínálnak.További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás