Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Szeretnénk bejelenteni, hogy a Restu katalógus 2021. december 31-én megszűnik. További információk itt találhatók.

4 fotók
Váci utca 41a, Budapest V, Budapest
· Jelenleg zárva (11:00 - 24:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Pepperhouse étterem

A Váci utca Budapest talán egyik leghíresebb sétálóutcája: neve egyet jelent az exkluzivitással és a ráérős korzózással. A PEPPERhouse célja ugyanezek ötvözése: minőségi szolgáltatás hangulatos környezetben, egy igazán kiemelkedő gasztronómiai élménnyel.

A hazai ízeket nemzetközi trendeket kínálnak az étteremben, egyedi fűszerezésű ételekkel, akár saját, enyhén csípős Pepper House mártással! Mindezt minőségi italkínálattal és napi ajánlatokkal.


Váci Street is one of the most famous promenades in Budapest: it’s name equals with exclusivity and casual walks. The main goal of PEPPERhouse is to combine these two: quality service in an intimate atmosphere with a special gastronomic experience.

The restaurant is mixing traditional flavors with international trends. Taste the uniquely spiced meals, even mixed with the mildly spicy PEPPERhouse sauce! All this completed with a special selection of drinks and daily offers to make sure diners can get a fulfilling gastronomic experience.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás