Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Szeretnénk bejelenteni, hogy a Restu katalógus 2021. december 31-én megszűnik. További információk itt találhatók.

7 fotók

Perfetto Italian Kitchen

Kecskeméti utca 8, Budapest V, Budapest
· Jelenleg zárva (12:00 - 23:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Perfetto Italian Kitchen

A Kecskeméti utcában, nyitott meg a Perfetto Italian Kitchen. Az étterem különlegessége, hogy itt egy helyen valósul meg a vendéglátás két formája: a gyorsétterem és a hagyományos étterem ötvözete. Vagyis rendelni és fizetni a kasszánál kell, majd bármely szimpatikus asztalhoz helyet foglalva felveszik a rendelést. Egyébként minden étel a vendég szeme előtt készül, ezért is megkérdőjelezhetetlen, hogy amit kapunk, az miből van. A hely egyik remek tulajdonsága, hogy az asztaloknál, kis kaspókban, élő fűszernövények találhatóak, vagyis mindenki kedve szerint ízesítheti vele az ételeit.


Perfetto Italian Kitchen opened on Kecskeméti Street. The restaurant’s special feature is the merging of two catering forms: fast-food and traditional restaurants. In other words, we order and pay at the cash register, and then sit down at any open table. All dishes are prepared in front of the guests’ eyes, so it is unquestionable what our food is made from. On each table, there are small pots with various herbs in them, which we can use to further season the food to our liking.
További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás