A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

8 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Pezsgőház Étterem

Magyarország első Pezsgőgyárát 1859-ben Littke Lőrinc (lengyel származású kereskedő család) alapítja, ami a II. világháború végéig a család tulajdonában áll.


Az 1890-es években újítják fel a Székesegyházat, ez alkalomból jár Pécsen Ferenc József császár és látogatást tesz a Littke Pezsgőgyárban. Ettől kezdve a Pécsi Pezsgő a császári és királyi udvar hivatalos pezsgője, a Littke család lesz az udvari beszállító.


A 150 éves múltra visszatekintő épületben működik 1999 óta a 180 főt befogadni képes Pezsgőház Étterem, mely különböző rendezvények elegáns helyszíne.


A házon kívüli rendezvények lebonyolítását is vállaló csapat magas színvonalú szolgáltatást nyújt vendégeinek. A személyzetet az ételkészítés, a kiszolgálás, a vendégelégedettség alázata vezérli.


Az ételek nagy része helyben beszerezhető szezonális alapanyagokból készülnek, az idénygyümölcsöknek és -zöldségeknek megfelelően az a'la carte étlap folyamatosan aktualizálódik.


Rendezvényekre mindig a vendég elképzelésének, kívánságának megfelelő ételsor kerül összeállításra, étlapon kívüli ételekből is.


A Pezsgőház alatti pincerendszer előre megrendelt és egyeztetett látogatása baráti társaságoknak, turistacsoportoknak is igénybe vehető.


 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő