A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

6 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Piña bar

Asztalfoglalás: +36 70 381 3496 // CSAK 14 óra és 22 óra között


Az ananász kirobbanó ízvilága és trópusi hangulata inspirálta minden koktéluk alapkoncepcióját, világ- és vendéglátásunk mélyen azonosul ennek a kiváló gyümölcsnek a tradicionális szimbolikájával.


A megidézett dzsungel sokszinű vadsága, az indusztriális elektronika betonja, és az elkötelezett szenvedélyük összhangja ez a techtropical koktélbár, amit hozzájuk hasonló (koktél)őrülteknek hoztunk létre.


Reservation: +36 70 381 3496 // ONLY between 2pm and 10pm


We created an inland jungle in the heart of Budapest, where a colourful ambience meets the industrial concrete world of electronica and creates a unique techtropical cocktail bar only for the craziest ones. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő