A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

9 fénykép
Térképen

Információ Piroska Csárda és Fogadó

A Zamárdiból Siófokra vezető út melletti Piroska csárda 1963 óta üzemel, és a klasszikus csárda minden jellemzőjét magán viseli. Van vaskos étlap és hasonlóan vaskos, ízes fogások, kedves személyzet és még szálláshelyként is működik. Egyedül a nádtető hiányzik a ház tetejéről, az is csak 2009 óta, amikor is egy tűzvész után újra kellett építeni az épületet. Így ma egy hatalmas sószóróra vagy épp búboskemencére emlékeztető bejáraton át sétálhatunk be az étterembe. Az utóbbi azért nyer több értelmet, mert a hely specialitása a kemencében sült langalló, amit nem érdemes kihagyni. Az étlap további fogásai között megtaláljuk a magyaros konyha tipikus ételeit: halászlevet, cigánypecsenyét, csirkepaprikást, somlóit, mindet Nótár László olimpiai ezüstérmes mesterszakács módján elkészítve.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva