Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fotók
Fehérhajó utca 6-8, Budapest V, Budapest
· Jelenleg zárva (11:00 - 23:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Pizza Quadra

A Fehér hajó utca nyitott a Pizza Quadra, mely egészen egyszerű modellel működik: szeletben árulják a frissen sült olasz ételt. Utcafrontra néz a pult, jó időben egy kis könyöklőt körbeülve lehet fogyasztani, viszont, ha az időjárás úgy kívánja, bent is helyet tudunk foglalni. 

 Az olaszos étterem pizzáit is itt készítik, természetesen serpenyős verzióban. Vagyis a pizzatészta nem pörög az ujjon, hanem négyzet formájú serpenyőben sül készre.

A pizzák légiesek, vékonyak, roppan a szélük, rendesen van rajtuk matéria. Nagy odafigyeléssel készülnek, egy tapasztalt pizzamester jóvoltából. A kínálat folyamatosan változik, a pizzák illatosak, azt szinte említeni sem kell, hogy olasz alapanyagokból készülnek.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás