A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Pizza Quadra

A Fehér hajó utca nyitott a Pizza Quadra, mely egészen egyszerű modellel működik: szeletben árulják a frissen sült olasz ételt. Utcafrontra néz a pult, jó időben egy kis könyöklőt körbeülve lehet fogyasztani, viszont, ha az időjárás úgy kívánja, bent is helyet tudunk foglalni. 

 Az olaszos étterem pizzáit is itt készítik, természetesen serpenyős verzióban. Vagyis a pizzatészta nem pörög az ujjon, hanem négyzet formájú serpenyőben sül készre.

A pizzák légiesek, vékonyak, roppan a szélük, rendesen van rajtuk matéria. Nagy odafigyeléssel készülnek, egy tapasztalt pizzamester jóvoltából. A kínálat folyamatosan változik, a pizzák illatosak, azt szinte említeni sem kell, hogy olasz alapanyagokból készülnek.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő