Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fotók
Arany János utca 2, Debrecen
· Jelenleg zárva (11:00 - 23:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étterem házhoz szállítást vagy elviteles ételrendelést vállal

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Pizza Via - Debrecen

A Pizza Via története több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. A 40 fő befogadására alkalmas étterem a belvárosban, a Piac utcából nyíló Arany János utcában nyitották 1999-ben. Ízletes pizzáknak és tésztaféleségeknek köszönhetően a Pizza Via hamar Debrecen egyik legkedveltebb pizzériájává vált.

 

A Pizza Via elsősorban az olasz konyha remekeit kínálja vendégei részére, de az étlapon megtalálhatók a nemzetközi és a magyar konyhával harmonizáló ízek is. Az ételekhez tartósítószer nélküli alapanyagokat hasznának, kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy mindig friss zöldségekből és válogatott nyersanyagokból dolgozzanak.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás