Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

7 fotók

Az étterem házhoz szállítást vagy elviteles ételrendelést vállal

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Pizza Via - Debrecen

A Pizza Via története több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. A 40 fő befogadására alkalmas étterem a belvárosban, a Piac utcából nyíló Arany János utcában nyitották 1999-ben. Ízletes pizzáknak és tésztaféleségeknek köszönhetően a Pizza Via hamar Debrecen egyik legkedveltebb pizzériájává vált.

 

A Pizza Via elsősorban az olasz konyha remekeit kínálja vendégei részére, de az étlapon megtalálhatók a nemzetközi és a magyar konyhával harmonizáló ízek is. Az ételekhez tartósítószer nélküli alapanyagokat hasznának, kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy mindig friss zöldségekből és válogatott nyersanyagokból dolgozzanak.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva